NOSALTRES

La Janira i l'Isidre


Tot i que darrera la història del Mas de Santa Creu hi ha vinculades més de 8 generacions de la nostra família, a dia d’avui la història l’estem escrivint l’Isidre i la Janira (juntament amb la nostra petita filla Duna).

Tots dos hem deixat enrere altres feines, etapes i camins per dedicar-nos en cos i ànima al que més ens motiva: retornar la vida a camps d’oliveres abandonats i elaborar el nostre oli ecològic.


EL MAS

Un emblema, la nostra marca i inspiració


El Mas de Santa Creu és una masia del segle XVIII situada en el punt més alt d'una finca d'olivers, avellaners, ametllers, horta i fruiters.

Una masia que recentment va ser rehabilitada i que és el nucli central de tot un projecte que dóna continuïtat a la feina i esforç que hi han dipositat les 8 generacions de la família que han treballat aquestes mateixes terres.

Un projecte amb visió integral, de producció agrària sostenible social, ambiental i econòmicament, que es basa en el respecte i la passió per la terra i el medi.

Un projecte que és viu i que està en constant evolució. Perquè intentem millorar. Perquè no deixem d'aprendre. Perquè ens agrada fer les coses d'acord amb els nostres valors. I perquè volem perdurar en el nostre intent de posar el nostre granet de sorra per valoritzar la terra, la producció agrària i l'ofici de pagès.

ELS NOSTRES VALORS

Estimem la terra i tot allò que fem


La nostra, com moltes, és una feina que es pot fer de moltes maneres. Nosaltres la fem a la nostra. Una manera de fer basada en ferms valors, alguns apresos, altres heretats. Tots sentits i viscuts. En ells es basa la nostra essència i també els nostres productes:

Immensa estima per la terra

Entusiasme, dedicació i passió per la feina

Exigència, esforç, tenacitat i perseverança

Humilitat i senzillesa

Treball en equip. Som xarxa i generem xarxa

Innovació compatible amb la tradició

Màxim respecte pel medi. Sostenibilitat

parallax background
COM TREBALLEM: QUALITAT 360º
Prioritzem la qualitat sanitària i organolèptica per sobre de la quantitat. I tractem el medi amb el màxim dels respectes.

El nostre oli d'oliva
honey-pic9honey-pic10